Jönköpings kommun

Grattis alla stipendiater!

Det är med stor stolthet och glädje vi i veckan har fått dela ut stipendier till många av våra studenter för olika insatser och engagemang.

Förutom de stipender som delas ut från olika fonder har vi också fått vara med och se när företagare och goda samarbetspartner gjort detsamma. Engagemang, idérikedom och driv är karaktärsdrag som hyllats, tillsammans med fantastiska insatser i skolarbete, på APL-platser och fint kamratskap. Ett stort tack till alla företag som delar ut stipendier till våra elever.

Här är två exempel på stipendier som delats ut från företag till elever på Bäckadal:

Under studentveckan har vi haft besök av Magnus Sveningsson från AP&T som gav ett stipendium till William Laurinen på EEAUT2, se bild ovan. Utöver den ekonomiska gåvan innebär det också en säkrad APL-plats under årskurs 3. En fantastisk möjlighet för både elev och framtida arbetsgivare!

Vi hade också besök av Mathias Holmqvist och Martin Thörn på Svedbergs som lämnade stipendium till Alexander Kramer i EEAUT2. Även Alexander blev erbjuden en APL-plats under årskurs 3, i ett spännande projekt som kan leda till en framtida anställning.