Jönköpings kommun

Frisörsalong

Våra elever vid Hantverksprogrammets frisörinriktning övar hela tiden ”skarpt” genom att utföra olika typer av klippningar och behandlingar på betalande kunder. Därför kan vi erbjuda dig som privatperson att boka tid för klippning och behandling.

Vi har kompetens att genomföra olika typer av klippningar och behandlingar utifrån en diskussion med våra lärare.

Viktigt för dig som planerar ett besök hos oss är att veta att behandlingen tar längre tid än hos en affärsdrivande frisörsalong. Det kan t ex betyda att vi bara hinner med färgning och inte klippningen även om det är inbokat.

Du kan boka tid i innevarande vecka och två veckor framåt. Kemiska behandlingar påbörjas enbart mellan 12.15 och 13.00. Vi utför de behandlingar vi hinner med inom ramen av den undervisningstid vi har.

Öppettider under hösten

Från och med veckan 35 har vi öppet i frisörsalongen:

  • Torsdagar kl. 12-16.30

Covid-19

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss i rådande tider i samband med covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och har vidtagit försiktighetsåtgärder. På salongen är vi extra noga med handhygien och tar ansvar för eventuella sjukdomssymptom. Elever som har kunder använder munskydd, undervisande lärare har visir. Som kund bör du vara medveten om att frisörsalongen också är en undervisningslokal, även elever som inte har kunder befinner sig i den.

Varmt välkommen till oss!

Kontakt och adress

Tidsbokning frisörsalong, tfn 036 – 10 62 49.

Vi svarar i telefon framförallt på kundpasset, men också övrig tid om vi inte har lektion. Lämna INTE meddelande utan ring igen senare. Lättast når du oss tisdagar och torsdagar kl. 12-17.

Du hittar oss i Hus 1 på Bäckadalsgymnasiet, infart från Åsenvägen.