Jönköpings kommun

Tack till dig som besökte oss på inspirationsgalan på Spira!

Bild med två foton, ett från restaurangkök med kockar och mat på en tallrik och ett på en receptionsskylt på en hotelldisk.

Den 18 september bjöd våra program inom hotell, restaurang och bageri in till en kväll tillsammans med branschen. Många besökte oss, och vi tackar för alla trevliga samtal, företagens insats och våra elevers fantastiska arbete under kvällen!

Bäckadalsgymnasiet i samarbete med ledande aktörer inom branschen bjöd in till en kväll där elever i årskurs 7-9 fick uppleva, smaka och mingla. Information lämnades om utbildning, karriär och framtid av spännande personer från olika företag i Jönköping med omnejd.

Både nya och gamla elever på Bäckadalsgymnasiet som läser Hotell- och turismprogrammet (lärlingsförlagd form) och Restaurang- och livsmedelsprogrammet (skolförlagd samt lärlingsförlagd form) berättade om sina utbildningar.

Årets deltagare:

Hotell
Clarion Collection Hotel Victoria Länk till annan webbplats.Hooks Herrgård Länk till annan webbplats.Grand hotel & Gamla Rådhuset Länk till annan webbplats.Vox Hotel Länk till annan webbplats.Scandic Elmia Länk till annan webbplats.

Restauranger
Spira Länk till annan webbplats.John Bauer Esters kök och bar Länk till annan webbplats.Jönköpings kommun Länk till annan webbplats.Vi kan mat Länk till annan webbplats.Svenska kockars förening Länk till annan webbplats.Toka kök Länk till annan webbplats.

Werket

Bageri
Landhs konditori Länk till annan webbplats.Wienerkonditoriet Länk till annan webbplats.

Anna Säll, f.d. medlem i juniorlandslaget i konditori.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Swenlert, rektor:
E-post: andreas.svenlert@jonkoping.se
Telefon: 036-10 60 90